Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Art4all festival

Έκθεση απο 33 δημιουργούς, βραβευμένες ταινίες από 2 Διεθνή Κινηματογραφικά Φεστιβάλ - Πάτρας και Θεσσαλονίκης- , εξαιρετικά DJ set με αναγνωρισμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και DJ, σπάνια ντοκιμαντέρ για τις Τέχνες, υλικό συνεντεύξεων και μικρού μήκους ταινίες και βέβαια για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ντοκιμαντέρ για την Κινηματογραφική μουσική και την πορεία του Maurice Jarre! H είσοδος είναι Ελεύθερη και η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων δημιουργών σας περιμένει για να γιορτάσετε μαζί τα 3 χρόνια της δράσης της.

Το Nouvelle Decadence λειτουργεί στον κήπο της KALASHNIKOV, σε ένα παλιό κτήριο του προπερασμένου αιώνα, στην Εμμανουήλ Μπενάκη 87 (Πρώην οδό Προαστείου) στα Εξάρχεια, από την άλλη πλευρά του λόφου όπου λειτουργούσε το παλιό DECADENCE που έκλεισε. Διαθέτει κήπο, δύο ορόφους, δύο stage, σοφίτα και φιλοξενεί εικαστικές εκθέσεις, cafe-bar, μουσική σκηνή, παρουσιάσεις βιβλίων, δίσκων κ.α.
Τα μέλη της ιστοσελίδας θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε μια 4ήμερη γιορτή όπου εικαστικά, φωτογραφία, κόσμημα και γλυπτική συναντώνται, προσφέροντας ένα ιδιαίτερα ποικίλο και ενδιαφέρον πρόγραμμα για τον επισκέπτη. Τα εγκαίνια του event θα γίνουν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 στις 08:00μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου με το γενέθλιο πάρτι του artspot.gr που θα ξεκινήσει στις 08:00μ.μ με την κοπή της τούρτας και Dj set.
Κατά την διάρκειά του 4ημέρου θα υπάρχουν προβολές ταινιών μικρού μήκους/ documentary αλλά και μεγάλου μήκους ελληνικές και ξένες ταινίες, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι επισκέπτες.


ολο το προγραμμα στο artmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου