Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Athens Fringe Live 2012
ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ


Διασταυρωνόμαστε στην είσοδο του μετρό, ανεβαίνουμε την Κηφισίας σε διπλανά αυτοκίνητα, κοιταζόμαστε μέσα από τα παράθυρα των τρόλεϊ. Αφορμή ζητάμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον και χαιρόμαστε όταν τη βρίσκουμε, έστω και για να βριστούμε. Ζούμε στην ίδια πόλη. Είμαστε η πρώτη γενιά που τη νιώθει δική της και την αγαπάει. Η Αθήνα μάς ανήκει και είναι η προέκταση του σαλονιού μας. Μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας μέρα και νύχτα. Οι πολυκατοικίες, τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, μάς φαίνονται πολύ όμορφα. Η πραγματικότητα είναι ωραία, μπορεί να είναι ακόμα και μαγική.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το Athens Fringe Live είναι ένα grassroots συμμετοχικό, διακαλλιτεχνικό, παρεμβατικό πανηγύρι Τέχνης και Δράσης ανοιχτό σε όλους. Είναι μια φιλόδοξη και πρωτοποριακή οργάνωση γεμάτη δημιουργικότητα και ενέργεια για αλλαγή και παρέμβαση. Πιστεύουμε στον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα των νέων καλλιτεχνών και των ομάδων κοινωνικής δράσης και υπάρχουμε για να παρέχουμε ένα ανοιχτό βήμα παρουσίασης των ιδεών, του έργου και της δράσης τους.


ATHENS FRINGE LIVE ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
Το Fringe είναι ένα κοινωνικό δίκτυο, που δεν απέχει πολύ από το facebook, το twitter ή το myspace, με μια όμως τεράστια και ειδοποιό διαφορά: Δεν είναι εικονικό, αλλά πραγματικό. Δεν το περιδιαβαίνεις "σερφάροντας" αλλά περπατώντας. Στις πτυχές του συναντάς αληθινούς ανθρώπους, καλλιτέχνες! Απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς πυρήνες της πόλης με στόχο να λειτουργήσει ως συνεκτικό δίκτυο ανάμεσά τους. Απευθύνεται στα κύτταρα της πληροφορίας, στα blogs, στα sites, στα portals, ώστε αυτά να γίνουν οι ξενιστές της ιδέας και της δυναμικής του. To Fringe Live αποτελεί το ζωντανό πεδίο έκφρασης, δράσης και συγκέντρωσης του Athens Fringe Network.


Θα συμμετέχω με το έργο Spring στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο - Ημερομηνία: Τρί, 2012-06-19 - Σάβ, 2012-06-30


 


Το Athens Fringe Live 2012 είναι η πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, που έχει ως στόχο την παρουσίαση των δημιουργικών έργων των μελών του δικτύου. Το γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις Athens Fringe Festival, συνεχίζει, ως “Live” πλέον, να αποτελεί ανοιχτό βήμα για νέους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργαστούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου, να συνομιλήσουν με την πόλη. Φέτος, το Athens Fringe Live διεξάγεται 15-30 Ιουνίου σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.
Βρυσακίου 17 , 10555 , Αθήνα
Πειραιώς 100 , Αθήνα , 11854 , Αθήνα
Ναυπλίου 12, Κολωνός , Αθήνα
Μελενίκου 26, Βοτανικός , 10447
Μαραθώνος 30, Κεραμεικός , 104 36
Λεπενιώτου 26
Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο
Μυκηνών 11 & Μ. Αλεξάνδρου
Aegli Garden - Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας)
Mασσαλίας 22 10680 Aθήνα
Ερμού 134 - 136 , Τ.Κ. 10553
Πατησίων, Ιουλιανού & Γ' Σέπτεμβρίου, 10433, Αθήνα
Μιλτιάδου 11 Αθήνα 10560
Αθηνάς 12, 10554, , Αθήνα

Για το Athens Fringe Live ισχύει ημερήσιο εισιτήριο (πρόσβαση σε όλους τους χώρους): 5 ευρώ.
Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε καθημερινά από τους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου